Despre mine

Bine ai venit

Sunt bucuroasă că citești PoveștileAlexandrei și-ți mulțumesc.

Eu sunt Alexandra, autoarea povestirilor de pe blog.


Poveștile Alexandrei s-a născut din pasiunea de a împărtăși. Din pasiunea de a povesti despre destinații și drumeții.

De câțiva ani călătoriile fac parte din viața noastră, a mea și-a soțului meu, Liviu. Ne-am cunoscut într-o vară caniculară și-n prima vacanță împreună am fost la Zetea. Un weekend în Harghita, unde pe timp de zi ne răcoream în lac, iar seara, la lumina focului arzând, făuream vise. Pe urmă am plecat la Roma, fără prea mulți bani, cazându-ne la cunoscuți. Am făcut un road trip în Maramureș și Banat dormind în mașină și campinguri. Ne-am dus la mare unde noaptea ne găsea, ca și ziua de altfel, sub cerul liber. Puțin știam atunci unde ne vor purta pașii împreună peste ani și cât curaj ne-au dat acele experiențe.



Am călătorit mereu independent, cheltuind cât mai puțin. În timp am învățat că informarea, pe lângă alte avantaje, economisește bani.

Cele mai multe articole de pe blog conțin informații utile care te vor ajuta să-ți organizezi vacanța, dar și însemnări personale, impresii sau simțiri. Scriu despre atracțiile fiecărui loc în care am fost, despre transportul local, costuri și activități în categoria CĂLĂTORII.

În GALERIA FOTO am înghesuit sute de poze dragi.

Iar un colțișor de blog l-am păstrat pentru reverii. În POVESTIRI aștern din când în când câte un gând, o amintire, un vis și multe născociri.


Sper ca articolele să-ți fie folositoare, să te inspire să pornești la drum, să descoperi lumea și pe tine însuți. Să călătorești atât aproape cât și departe, să te bucuri de fiecare loc și să te întorci acasă cu bagajul plin de povestiri frumoase.


He who would travel happily must travel light

Antoine de Saint-Exupery
Spread the love